ÜNİVERSİTE GİRİŞİNE ESTETİK DOKUNUŞ Paylaş :

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi Bölgesinde peyzaj çalışmalarını başlattılar. Üniversite meydanının tamamını kapsayan çalışmalarda, bitkilendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma projeleri yaşama geçirildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda güzel bir çalışma yaptıklarını anlatan Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, "Üniversite girişine ve meydanının tamamına estetik dokunuşlarda bulunduk. Türkiye'nin geleceği gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek. Üniversiteli gençlerimizin daha güzel, daha yaşanabilir ortamda eğitim ve öğretim görmeleri adına peyzaj çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, ağaçlandırma çalışmalarını da kısa sürede tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 28 Şubat 2017 Salı