CUMARTESİ PAZARI HİZMETE GİRDİ Paylaş :

Gemlik Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı en önemli yatırımlardan birisi olan Kapalı Pazar yerinde Cumartesi pazarı da dualarla hizmete girdi. Ocak ayında başlayan Salı Pazarına ek olarak hizmete açılan Cumartesi Pazarına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Belediye Meclis üyesi İbrahim Baki ve Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

24 Milyon liraya mal olan 425 pazarcı tezgâhlı modern kapalı pazar yerinin ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Salı Pazarından sonra Cumartesi pazarının da hizmete girmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan, vatandaşlarla da sohbet ederek, eksiklikler ve önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunan Ercan Barutçuoğlu ve Vedat Büyükgölcigezli, alışveriş yapmayı da ihmal etmediler.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli de, Cumartesi pazarı için kalan tezgâhların ihalelerinin devam ettiğini belirterek, ihalelerde yasal sürecin devam ettiğini kaydetti. Cumartesi Pazarı, Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu'nun okuttuğu dua ile hizmete açıldı.

Haber Tarihi : 4 Mart 2017 Cumartesi