ÜCRETSİZ SEMA GÖSTERİMİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR Paylaş :

Gemlik Belediyesi’nin Mevlana Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneği ile birlikte açtığı Tasavvuf Musikisi Kursu meyvelerini vermeye başladı. Kursta, Ney, Bendir, Sema ve İlahi dersleri alan Gemlikli Tasavvuf Musikisi Sanatçıları ve Semazenler, Gemlik Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde programlara başladılar. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Tasavvuf Musikisi Kursu ve Sema Gösterilerine yönelik ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gemlikli vatandaşlarımızı her Cuma akşamı saat 21.00 ile 22.00 arasında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezimize bekliyoruz. Gemlikli Tasavvuf Musikisi Sanatçılarımız ve İlçemizin ilk semazenleri ilçe halkımıza ücretsiz olarak Tasavvuf Musikisi konseri ve semazen gösterimi yapıyorlar. Bu anlamlı organizasyonu devam ettirmeyi hedefliyoruz. Koromuz ve semazenlerimiz ilçe halkına daha birçok program da daha hizmet verecekler. Onlar bizim gururumuz” diye konuştu. Gemlik Belediyesinin çay servisi gibi ikramlarla renklendirdiği ücretsiz Sema gösterimi 10 Mart, 17 Mart, 24 Mart ve 31 Mart tarihlerinde de Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılacak.

Haber Tarihi : 7 Mart 2017 Salı