FEYZİYE MAHALLESİ METRUK BİNALARDAN TEMİZLENİYOR Paylaş :

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin tehlike saçan metruk binalara yönelik yıkım çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezinin yanı sıra, Köy Statüsünden mahalle statüsüne dönüşen bölgelerde de metruk bina yıkımlarını sürdüren ekipler, Feyziye Mahallesindeki bir metruk binanın yıkımını tamamladılar. Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın’ın gözetiminde çalışan ekipler, Feyziye başta olmak üzere mahalle statüsüne dönüşen tüm mahallelerde metruk bina yıkımlarının süreceğini belirttiler. Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, encümen kararları doğrultusunda son iki yıl içinde 250’ye yakın metruk bina yıkımını gerçekleştirdiler.

Haber Tarihi : 09 Mart 2017 Perşembe