KADINLAR TASAVVUF GECESİNDE BULUŞTU Paylaş :

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri hız kesmedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın Belediye’de çalışan bayan personelin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici kademesindeki bayanlar ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine verdiği yemek ile başlayan kutlamalar yine Gemlik Belediyesi ile Kent Konseyi’nin ortaklaşa organize ettiği panel ile devam etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Tasavvuf Gecesi ile renklendi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Tasavvuf ve Sema Gösterimi gecesine katılan bayanlara karanfil ve şal hediye ettiler. Bursa Tasavvuf Vakfı Semazenlerinin gösterimi büyük ilgi gördü. Tasavvuf ve Sema Gösterimli Kadınlar Günü Özel gecesi öncesinde Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye’nin tek kadın Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’e başarılı çalışmaları nedeniyle çiçek takdim etti. Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’de, Bursa Tasavvuf Vakfı Kadın Temsilcisi Gülay Cindoruk’a çiçek takdim etti.

Haber Tarihi : 9 Mart 2017 Perşembe