BURSA’DA KENT KONSEYİ ZİRVESİ Paylaş :

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve yürütme kurulu üyeleri, Hasan Çepni ve yönetimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Kent Konseyi’nin en başarılı iki yürütme kurulu üyelerinin buluşması, Kent Konseyi Zirvesi olarak nitelendirildi. Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kent konseyi çalışma gruplarının projelerini masaya yatırırken, bu yıl üçüncüsü organize edilecek olan Gemlik Zeytin Festivali ile ilgili şimdiden başlattıkları çalışmaları anlattı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve yürütme kurulu üyelerine de destekler adına teşekkür eden Mukaddes Serim, hep birlikte daha bir çok özel, güzel ve anlamlı projede de birlikte çalışacakları sözünü verdi.

Haber Tarihi : 10 Mart 2017 Cuma