ESKİ PAZAR CADDESİNDE ALTYAPI TAMAM SIRA ASFALT KAPLAMADA Paylaş :

Gemlik Osmaniye ve Eşref Dinçer Mahallelerinin kesişme noktasında yer alan ve ilçenin en işlek caddelerinden birisi olan Eski Pazar Caddesinde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ ekipleri tarafından yenilenen su, kanalizasyon ve yağmur giderleri sonrasında asfalt kaplama çalışmaları da başladı. Çalışmaları Belediye Meclis üyeleriyle birlikte yerinde takip eden Belediye Başkanvekili İbrahim Baki, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BUSKİ yöneticilerine teşekkür etti. Asfalt kaplama çalışmalarının da yine Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını ifade eden İbrahim Baki, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 10 Mart 2017 Cuma