GENÇ HATİPLER GEMLİK’TE YARIŞTI Paylaş :

Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışması Bursa İl Finali Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. 13 okuldan 13 öğrencinin katıldığı yarışmada Bursa birinciliğini Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinden Yakup Ulaş elde etti. Yarışmada Bursa ikincisi Mustafa Kemal Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Mustafa Borazan olurken, yarışmanın üçüncüsü de Orhangazi Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ömer Farük Ertürk oldu. İlahiler, Ney dinletisi ve şiirlerle süslenen final yarışmaları büyük ilgi gördü.

Gemlik’in gururu olan Yakup Ulaş’a ödül ve hediyelerini Başbakanlık Baş Müşaviri Doç. Dr. Kudret Bülbül verirken, ikinci Mustafa Borazan’a ödül ve hediyelerini Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da yarışmanın üçüncüsü Ömer Faruk Öztürk’e ödül ve hediyelerini verdi. Bursa il finallerinde ayrıca katılımcı yarışmacılar ve öğretmenlerine de Gemlik Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber Tarihi : 25 Mart 2017 Cumartesi