ORHANİYE MAHALLESİNDE 4 METRUK BİNA DAHA YIKILDI Paylaş :

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orhaniye Mahallesindeki 4 metruk binanın daha yıkımını gerçekleştirdiler. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın’ın gözetiminde yapılan yıkımlarda, mahalle tehlike saçan metruk binalardan kurtulurken, çevreye nefes aldıracak alanlarda oluşturuldu. Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orhaniye Mahallesi ve bitişiğindeki Yeni Mahallede daha önce de yıkım çalışması yapmış ve 20’ye yakın metruk binayı bölgeden temizlemişti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, encümen kararları sonrasında yıkım çalışmalarını ivedilikle gerçekleştirdiklerini belirterek, Gemlik Belediyesi’nin bir yandan metruk binaları yıkarken, diğer yandan da kaçak binalarla olan mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

Haber Tarihi : 29 Mart 2017 Çarşamba