KUMLA YOLU ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Paylaş :

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Halit Paşa Mahallesi, İnayet Sokak ve Kumla Caddesi üzerinde çalışmaları yoğunlaştıran ekipler, Cumhuriyet Mahallesi caddelerinde, sokaklarında ve bu bölgeye yapılan alternatif yollarda da faaliyetlerini sürdürüyorlar. Yıpranan, çöken ve asfalt kaplaması zarara uğrayan yollarda asfaltlama çalışmalarını başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, yaz sezonu öncesinde bozuk ve asfalt kaplanmamış yol sorununun kalmayacağını belirtti. Yazlıkçıların yoğun kullandığı Kumla Mahallesi yolunda titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Vedat Büyükgölcigezli, bölgenin tamamında bu çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 4 Nisan 2017 Salı