AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI Paylaş :

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz geleneği bozmadı. Avukatlar Gününü Baro ‘ya ziyarette bulunarak bir kez daha kutlayan Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Baro Başkanı Zeki Gemicioğlu, Hâkimler ve avukatlar ile sohbet etti. Kendisi de bir avukat olan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Baro ‘ya yine avukat olan meslektaşı Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Avukat meclis üyesi Turgut Durmuş ile birlikte gitti. Bursa Barosunun Gemlik Temsilciliği tarafından hazırlanan Avukatlar Günü Kutlama programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hukuki Güvenliğimizin teminatı olan, tüm meslektaşlarımın bu güzel, anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu. Samimi ortamda, neşeli sohbetler çerçevesinde gelişen ziyaret sonrasında, günün hatırasına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : 5 Nisan 2017 Çarşamba