KANSERSİZ HAYAT FARKINDALIK ÇALIŞMASI Paylaş :

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe öncülüğünde başlatılan çağımızın vebası kansere karşı farkındalık çalışması büyük ilgi gördü. Kent Konseyi’nin kadın meclis üyelerinin katıldığı etkinlik Kanser Haftası boyunca devam etti. “Farkındayız. Kanseri Yeneceğiz” sloganı ve afişleri ile yollara dökülen Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, kadın-erkek, yaşlı-çocuk, genç-olgun demeden yüzlerce kişiye kurdele takıp, kanser hastalığı konusunda uyarıcı bilgiler içeren broşür dağıttılar. Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, sosyal anlamda farkındalık projelerini devam ettireceklerini söyledi. Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe’de, anlamlı bir çalışmaya imza attıklarını dile getirerek, Kanser konusunda sadece 1-7 Nisan tarihleri arasında değil, her zaman bilinçlendirici organizasyonları sürdüreceklerini kaydetti.

Haber Tarihi : 7 Nisan 2017 Cuma