KÖRFEZ’DE MUSTAFA CECELİ RÜZGÂRI Paylaş :

Gemlik Belediyesi’nin 2017 Kültürel Etkinlikleri kapsamında organize ettiği Bahar Konserinde Pop Müziğin sevilen ve güçlü sesi Mustafa Ceceli sahne aldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen konser etkinliğini yaklaşık 25 bin Gemlikli izledi. Eski ve yeni albümlerinden en seçkin eserlerini Gemliklilere seslendiren Mustafa Ceceli, kendisini izlemeye gelen coşkulu kalabalığı sahne performansıyla da mest etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Mustafa Ceceli’ye çiçek, Gemlik Zeytini ve Zeytinyağı ile Türk Bayrağı tablosu hediye etti. Pop Müziğinin prensi Mustafa Ceceli’ye, “Zeytinin Başkenti Gemlik’e hoş geldiniz” diyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bahar Konserinde izdiham yaratan coşkulu kalabalığa da seslenerek, önemli mesajlar verdi. 15 Temmuz Hain FETÖ terör örgütü darbe kalkışmasına vurgu yaparak konuşmasını devam ettiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 15 Temmuz’da tanklara, meclisi, Cumhurbaşkanlığı külliyesini bombalayan uçaklara, hain teröristlere karşı dik durup, şehit olanlar arasında yaşları 17 ile 25 arasında 47 gencin bulunduğunu hatırlattı. Gençlere güvendiklerini ve inandıklarını ifade eden Refik Yılmaz, “Gençler bizim geleceğimizdir. Sizlere ne yapsak, ne kadar hizmet yapsak yeterli olmaz” dedi. 25 bin Gemlikliye, hitap eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Mustafa Ceceli’yi Seviyor musunuz? Bahar Konserleri Devam etsin mi? Sizlerde daha güzel proje ve yatırımlara imza atmaya devam edelim mi?” sorularına da, “Evet” cevabı aldı.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da, gençlerle gurur duyduklarını bir kez daha ifade ederek, Güçlü Türkiye ideallerinin gençlerin dinanizmi ile pekişeceğini söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mustafa Ceceli, “Bursa’nın en güzel ilçesi Gemlik’te olup da, Bursa Spor Atkısı takmamak olmaz” diyerek Bursa Spor atkılı darbuka şov yaptı. Vokallerine de sahneyi bırakan ve davul ile klavyede de yeteneklerini konuşturan Mustafa Ceceli, üç yıl içinde ikinci kez geldiği Gemlik’ten bir kez daha sevgi seli ile ayrıldı.

Haber Tarihi : 10 Nisan 2017 Pazartesi