EVET OTOBÜSÜ GEMLİK’TE Paylaş :

Ak Parti İl Teşkilatı tarafından Referandum çalışmalarına katkı sunması için alınan üstü açık “Evet” otobüsü Gemlik’te de çalışmalara başladı. Gün boyu Gemlik’te kalan otobüs, ilçe cadde, mahalle ve sokaklarının yanı sıra belde statüsünden mahalle statüsüne dönüşen bölgelerde de faaliyetini sürdürdü. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu ve Turgut Durmuş ile birlikte Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Kaya’da çalışmalarda hazır bulundular. Ak Parti İl Başkanlığının “Evet” Otobüsü Gemlik’te de büyük ilgi gördü.

Haber Tarihi : 13 Nisan 2017 Perşembe