EŞREF DİNÇER MAHALLESİNDE ASFALT ATAĞI Paylaş :

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Eşref Dinçer Mahallesindeki imar yollarının tamamının asfaltla kaplanacağını müjdeledi. 376-377-378 ve 379 numaralı sokaklarda hummalı bir çalışma başlatan Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a mahalle muhtarı Yusuf Güngör Al’da refakat etti.

Eşref Dinçer Mahallesi’nin 5 yıl öncesine kadar hizmet ve yatırımlardan mahrum bırakıldığını vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son 5 yılda mahalleye Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı ve Park Tesisleri, iki Cami, bir okul ve alt yapı desteği ile yollar yapıldığını hatırlattı. Mahallenin değeri artarken, ilçenin cazibe merkezi haline geldiğini ifade eden Refik Yılmaz, yeni Bölge Hastanesi ile birlikte Eşref Dinçer Mahallesinin daha da canlanacağını açıkladı. Mahalleye çocuk parkları ve halı saha tesisleri de yaptıklarını belirten Refik Yılmaz, “Alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımız da sürecek. Mahalle halkımız daha sağlıklı bir yapıya kavuşuyor. Yol demek medeniyet demek. Yol demek kavuşmak demek. Eşref Dinçer Mahallemize önemli hizmet ve yatırımlar yapıyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 13 Nisan 2017 Perşembe