FESTİVALE ''GÖKÇE'' KONSERİ İLE KAPANIŞ Paylaş :

Gemlik Belediyesi'nin, Gemlik Kent Konseyi ve çok sayıda sponsor firma ile birlikte organize ettiği, 3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivaline, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında katılımcılara görkemli bir kapanış programı sunuldu.
  Günboyu devam eden festival etkinliklerinin ardından gecenin sonunda herkesin heyecanla beklediği, Ünlü şarkıcı ''Gökçe'' sevilen şarkılarını Gemlik'li hayranları için seslendirdi.
  Ünlü şarkıcı Gökçe, söylediği birbirinden güzel hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu. Gemlik'lilere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı, sahne showları ile iskele meydanını dolduran onbinleri kendine hayran bıraktı.
  Konser arasında sahneye çıkan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcügezdi, Gökçe’ye plaket,çiçek ve zeytin paketi takdim etti.
  Büyükgölcügezdi konuşmasın da : '' Festivalimizin son akşamında bu meydanı hıncahınç dolduran Gemlik'in güzel insanlarına, gençlerine Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz adına çok teşekkür ediyorum. Bu güzel konser'in organize edilmesine sponsor olan Borusan Holding ve Yönetimine ayrıca sükranlarımı sunuyor, bütün katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum''dedi.
  3.Uluslararası Zeytinİ Festivali konser sonrası dakikalarca süren havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 25 Eylül 2017 Pazartesi