GEMLİK BELEDİYESPOR GEÇİT VERMEDİ Paylaş :

Gemlik Belediyespor U14 takımı, Orhangazi Futbol Kulübü ile Gemlik’te karşı karşıya geldi. Gemlik Belediyespor rakibini 6-1 yendi. Karşılaşma Gemlik Belediyesporun rakibe karşı sağladığı ezici üstünlüğü ile sona erdi.
  Antrenörlüğünü Gemlikli Volkan Özgül’ün yaptığı Orhangazi Futbol Kulübü, Gemlik’e lider olarak gelirken, Gemlik’te aldığı sonuç sonrasında şampiyonluğunu zora soktu. Gemlik Belediyespor’un 3 puan alarak ayrıldığı maçtan, emin adımlarla ilerlediği şampiyonluk yolunda da önemli bir galibiyete imza atmış oldu.
  Müsabakada Gemlik Belediyespor’u desteklemeye gelenler arasında Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Kulüpler Birliği Yöneticileri’de tribünde yer aldı.
  Maçın bitimi ile beraber saha içinde oyuncular ve belediyespor taraftarları kutlama yaparken, zorlu rakibine karşı ezici üstünlük sağlayarak 3 puanı hanesine yazdıran Gemlik Belediyespor, kalan maçlarını kazanarak şampiyonluk yolunda ki başarı merdivenlerini bir bir tırmanmayı hedefliyor.

Haber Tarihi : 26 Eylül 2017 Salı