GEMLİK BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI Paylaş :

Gemlik Belediyesi, tarafından Muharrem ayı dolayısıyla, geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı bu yıl da, Kapalı Pazaryerinde iki noktada ve Cius AVM önünde yapıldı. Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte iki bin vatandaşa aşure ikram edildi.

Muharrem ayının herkes için mübarek ve bereketli bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Refik Yılmaz, “ Muharrem ayı, paylaşma, dayanışma ve kaynaşma ayıdır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için vatandaşlarımıza bu yıl da Muharrem ayının en güzel sembollerinden biri olan aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle; tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Muharrem Ayı’nı tebrik ediyor, aşurenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımı programında aşure kazanları kısa sürede tükendi. Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinden duydukları memnuniyetini dile getiren Gemlik’li vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Tarihi : 3 Ekim 2017 Salı