İŞ SİZİ ÇAĞIRIYOR PROTOKOLÜ İMZALANDI Paylaş :

Gemlik İşKur Müdürlüğü öncülüğünde yapılan, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Ticaret Odası, Gemlik Ticaret Borsası ve firmalar tarafından düzenlenecek olan ‘’İş Sizi Çağırıyor’’ sloganlı istihdam fuarının protokolü imzalandı.
  17 – 18 Kasım tarihlerinde Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi ve GTSO toplantı salonunda yapılacak olan istihdam fuarı ile alakalı protokol imza törenine Gemlik Kaymakam Vekili ve Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İşkur Bursa İş Müdürü Eren Türkmen, Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ve GTSO Başkanı Kemal Akıt katıldı.
  Milli İstihdam Seferberliği kapsamında yapılan fuara, Gemlik’in gözde kurumları, 45 büyük firma, stant açacak. İki gün boyunca açık olacak olan stantlarda, işveren ve iş arayan bir araya gelmiş olacak. Aynı zamanda iş görüşmeleri ve staj başvuruları da fuarda yapılacak. Ayrıca fuar kapsamında dört adet seminer de düzenlenecek.

Haber Tarihi : 15 Kasım 2017 Çarşamba