KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME VE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Paylaş :

İlçe genelinde, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.
  Asfalt, kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam ettiren ekipler, Umurbey mahallesi ve Orhaniye Mahallesinde tamamladıkları kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme, yol asfaltlama ve bordür döşeme çalışmalarını, olumsuz hava koşullarına rağmen, Hamidiye Mahallesi Irmak Sokak’ta da sürdürüyor.
  Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşacağız. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda ilçe merkezindeki mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı, bir yandan kaldırım ve diğer bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern bir Gemlik için” dedi.

Haber Tarihi : 19 Aralık 2017 Salı