SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIMEVİ ÇİÇEK AÇTI Paylaş :

Gemlik Belediyesi, Umurbey’de bulunan “Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde” yenilik ve iyileştirmeler hız kesmeden devam ediyor.
  Gemlik Belediyesi, hem Rehabilitasyon Merkezi hem de çevresinde yaşayan vatandaşları düşünerek başlattığı çevreye koku salan ağaç, bitki ve mevsimlik çiçeklerle peyzaj çalışmalarını tamamladı. Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Lavanta, Taflan, Biberiye, Ihlamur ve mevsimlik çiçekler ile donatılarak renklendirildi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Kadir Erol'un da yakından takip ettiği yeniliklere, önümüzdeki günlerde de kışa hazırlık kapsamında, kedi evleri, mama beslenme odaları gibi kalıcı çözümlerle devam edileceği bildirildi.

Haber Tarihi : 19 Aralık 2017 Salı