SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Paylaş :

Gemlik Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda dereboyu yolu sıcak asfaltla kaplandı.
  Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Şehir genelinde belediye çalışmalarımıza belirli program dahilinde devam ediyoruz. Acil ihtiyaç olan bölgelerde asfalt çalışmalarımızı yürüterek, yıpranan ve çukur oluşan asfaltları yeniliyoruz” dedi. Mevsim şartları elverdiği müddetçe çalışmalar mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüleceğini ifade eden Başkan Yılmaz, Fen İşleri ekiplerinin, dereboyu mevkiindeki çalışmaları tamamladığını, belirlenen plan çerçevesinde asfalt serim çalışmaların diğer mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Haber Tarihi : 29 Aralık 2017 Cuma