GEMLİK BELEDİYESİNDEN DUYURU Paylaş :

Gemlik Umurbey Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezimizde normal şekilde ölmüş olan köpekler, veteriner hekim tarafından ölüm raporu tutularak, Belediyemizin kontrolünde olan hafriyat döküm sahasına gömülmektedir.
  Tamamen yasal ve prosedürlere uygun olarak yapılan bu işlemler esnasında, hafriyat alanında 23.01.2018 tarihinde Saat 12.00’da, sahada görevli personelin öğle arasında olması sebebiyle, köpeklerin gömülme işlemleri, öğleden sonra yapılmıştır. Bu arada ki boşlukta, girilmesi yasak olan hafriyat döküm sahasına izinsiz girilerek gömülmek üzere olan köpeklerin fotoğrafları çekilmiş, Sosyal Medyada Gemlik Belediyesi aleyhine infiale sebep olacak şekilde servis edilmiştir.
  Mevzuata uygun olarak yapılan bu işlemler esnasında, kısa bir zaman aralığından faydalanarak Gemlik Belediyesi aleyhinde kullanılmak üzere yapılan bu paylaşımların iddia edildiği gibi gerçekle hiçbir bağlantısı yoktur. Sosyal Medyada bu konu üzerinden Belediyemiz aleyhine yanlış anlaşılmalara sebebiyet veren paylaşımla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz…

Haber Tarihi : 23 Ocak 2018 Salı