ÖZEL VATANDAŞA LAPTOP JESTİ Paylaş :

Gemlik Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, engellilere yönelik desteğini devam ettiriyor. Özgür Kaplan isimli vatandaşın isteği üzerine harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 18 yaşında ki Özgür’ün en büyük hayali, bir dizüstü bilgisayar hediye etti. Hediyeyi takdim eden Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Bize Allah’ın emaneti” diye nitelendirdiği, özel vatandaşlara yönelik desteklerinin süreceğini açıkladı. Özgür Kablan’ın sevincinin kendilerini de mutlu ettiğini vurgulayan Erol, Gemlik Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik konusunda farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 29 Ocak 2018 Pazartesi