ŞAMPİYONLAR UĞURLANDI Paylaş :

Bursa Elit Liginde ilk 5 takım arasına girerek Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılmaya hak kazanan Gemlik Belediyespor U-15 takımı Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen törenle uğurlandı.
  Belediyespor Antrenörleri Bilal Yiğit, Selahattin Rüzgar, Durmuş Yiğit, İrfan Eker’in de hazır bulunduğu uğurlama töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesporumuzun U-15 futbol takımının göstermiş olduğu başarı ilçe halkı olarak hepimizi gururlandırdı. Kütahya’da yapılacak müsabakalardan da oldukça ümitliyiz. İnşallah bu gençlerimiz Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluğu elde ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler, buna tüm kalbimizle inanıyoruz" dedi.
  Konuşmanın ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile birlikte Gemlik Belediyespor U-15 takımı Kütahya’ya uğurlandı.

Haber Tarihi : 17 Mayıs 2018 Perşembe