GEMLİK’TE 19 MAYIS COŞKUSU Paylaş :

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gemlik’te de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtına Çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenler 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan çeşitli etkinliklerle renklendi.
   Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutan Vekili Veteriner Albay Aziz Sevimli, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Kuluk’un yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı kutlama etkinliklerinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Kuluk gerçekleştirdi.
  Atatürk’ün gençliğe hitabesi, şiirler ve kompozisyonların okunmasıyla devam eden törenlerde, Karate ve Tekvando gösterileri de büyük ilgi gördü. Halk oyunları gösterileriyle devam eden bayram coşkusu, bayrak geçidi ile son buldu.

Haber Tarihi : 19 Mayıs 2018 Cumartesi