ZABITADAN YARDIM ELİ Paylaş :

Gemlik İstiklal Caddesinde kaza yapan motosiklet sürücüsünü Gemlik Belediyesi Zabıta Memurları fark edip yardımına koştu.
  Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri İstiklal Caddesi üzerinde kaza yapan motosikletli vatandaşa ilk müdahaleyi yerinde yaparak, yaralının durumunun acil olması sebebiyle yaralı vatandaşı Muammer Ağım Devlet Hastanesine götürerek tedavisinin bir an evvel başlamasını sağladı.
  Sonradan hayati bir tehlikesi olmadığı anlaşılan vatandaşın kazayı bacağındaki bir kaç kırıkla atlattığı öğrenildi. Kazada, başından sonuna kadar yaralının takibini yapan zabıta ekipleri sergilediği örnek davranış ile vatandaşlar tarafından da takdir topladı.

Haber Tarihi : 21 Mayıs 2018 Pazartesi