“GENÇLİK İFTARLARI” GEMPORT GEMLİK ANADOLU LİSESİNDE BAŞLADI Paylaş :

Gemlik Belediyesi, ilçedeki tüm liseleri kapsayan iftar programlarının ilkini Gemlik’in en eski liseli olan GEMPORT Gemlik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdi.
  Okulun bahçesinde gerçekleştirilen programa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Okul Müdürü Burhan İnan’ın yanı sıra öğretmenler ve 380’e yakın öğrenci katıldı.
  Okulun müzik korosu söyledikleri birbirinden güzel THM eserleriyle geceye renk katarken, 9. Sınıf öğrencisi Sude Yurt okuduğu Mescidi Aksa şiiri ile herkese duygu dolu anlar yaşattı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ve hep birlikte dualar yapıldı.
  Programda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Gemlik Belediyesi olarak gençliğe büyük önem ve değer veriyoruz. Gençlerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bu yılki Ramazan programlarımızı liseli öğrencilerimizle birlikte açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu programlarımız diğer liselerimizde de devam edecek. Sizlere yönelik hizmet ve yatırımlarımız da hız kesmeyecek” dedi.
  Program sonunda Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, okulun korusundaki öğrencilere zeytin ve zeytin ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti. Günün anısına çekilen fotoğraflarla birlikte program sona erdi.

Haber Tarihi : 23 Mayıs 2018 Çarşamba