YETİM GÜLERSE İFTARI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ Paylaş :

Gemlik Belediyesi’nin İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı) Gemlik Temsilciliği ile birlikte organize ettiği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleşen, geleneksel, “Yetim Gülerse” projesi kapsamındaki iftar programı yoğun ilgi gördü. Avcı Çay Bahçesinde organize edilen iftar programına, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’ın yanı sıra İHH Gemlik Temsilcisi Hasan Subaşı ve çok sayıda davetli katıldı. İftar sonrasında Karagöz ve Hacivat gösterileri ile renklenen geceye, İHH yöneticileri, Gemlik halkı ve siyasi parti temsilcileriyle, sivil toplum örgütü yöneticileri de yoğun ilgi gösterdi.

Haber Tarihi : 30 Mayıs 2018 Çarşamba