PROTOKOL HALKLA KUCAKLAŞTI Paylaş :

Gemlik Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel protokol-halk buluşması, bayram kutlamaları yoğun ilgi gördü.
  Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen bayram kutlamasına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilci ve yöneticileri, muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, birim ve daire amirleri ile vatandaşlar da bayram kutlamasında yer aldı.
  Protokol üyeleri davetliler ile yakından ilgilenip sohbet ederek, bayramlarını kutladılar. Kokteyl ile renklenen protokolün halkla bayramlaşma töreni, Emniyet, Jandarma Bölük Komutanlığı, şehit ve gazi aileleri ziyaretleri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 15 Haziran 2018 Cuma