KAVŞAK VE ORTA REFÜJLER RENGARENK Paylaş :

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz aylarının gelmesiyle birlikte park ve bahçeler ile orta refüjleri çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi.
  Çalışmalar kapsamında kentin daha estetik görünmesi için kavşak ve orta refüjlere mevsimlik çiçekler dikiliyor. Orta refüjler başta olmak üzere kentin muhtelif alanlarında yer alan döner kavşaklarda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, çeşitli süs bitkileri kullanılıyor. Rengarenk çiçekler özellikle orta kavşaklarda perspektif olarak dizayn ediliyor.
  Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Ekiplerimiz kavşaklarda ve orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor. Yaz aylarına uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturuluyor. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak” dedi. Kentin birçok noktasında çeşitli park, bahçe ve yeşil alanlarının bakımlarında yapıldığını açıklayan Başkan Yılmaz, “Belediye olarak her zaman yeşil alanlara önem verdik. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, kentin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor. Gemlik’te yaşanan değişim ve dönüşümle önemli işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Tarihi : 25 Haziran 2018 Pazartesi