BAŞKAN YILMAZ MAKAMI MEYDANA TAŞIDI Paylaş :

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Talep ve Önerileriniz için Başkan Aranızda” projesiyle makamını meydana taşıdı. Ahmet Dural Meydanında gün boyu vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, daire müdürlerinin de hazır bulunduğu proje kapsamında ilçe halkının sorunlarını ivedilikle çözmeyi hedefliyor.
  Projenin önümüzde ki aylarda da devam edeceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, halkla iç içe katılımcı demokrasi adına bu örnek projeyi yaşama geçirdiklerini söyledi. Son derece sıcak ve samimi ortamda, çay, kahve, şeker ve kolonya eşliğinde gerçekleşen buluşmalarda, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Daire Müdürleri ile bir araya gelme fırsatı yaşayan vatandaşlar, yazılı ve sözlü olarak sorunlarını iletebiliyor. İmar’dan zabıta işlerine, alt yapıdan ruhsat sorunlarına, temizlik işleri çalışmalarından sokak ve mahallelerin eksikliklerine kadar bir çok konuda gelen önerileri dinleyen ve daire müdürlerine ileterek, aynı gün içinde çözüm üreten Refik Yılmaz, vatandaşlardan da takdir görüyor.

Haber Tarihi : 25 Haziran 2018 Pazartesi