KUMLA’DA SEYYARA GEÇİT YOK Paylaş :

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Küçükkumla'da seyyar satıcılara yönelik etkin mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda sahil yürüyüş yolu üzerindeki kaldırımları işgal eden esnafa yönelik operasyon gerçekleştiren zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafın masa, sandalye ve çadırlarını toplayarak arabaya yükledi.
  Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, el konulan seyyar tezgâhların Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhafaza altına alındığını, bu esnafların satıştan men edildiğini bildirdi. Büyükşehir ekipleri ile birlikte denetimleri sıklaştırdıklarını vurgulayan Demirdirek, haksız rekabetin önüne geçmek için seyyarlara taviz vermeyeceklerini sözlerine ekledi.
  Yürüyüş yolu üzerinde özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran eşyaların kaldırılmasıyla yaya trafiği rahatladı. Vatandaşların ve esnafın daha temiz ve rahat bir ortamda yaşayabilmesi için gerçekleştiren uygulama, halk tarafından da olumlu karşılandı.

Haber Tarihi : 14 Ağustos 2018 Salı