GEMLİK’TE BAYRAM TEMİZLİĞİ Paylaş :

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kurban Bayramı temizlik çalışmalarını da şimdiden başlatan ekipler, ilçenin en ücra köşelerinde bile hizmet vermeye devam ediyor. Çöp konteynerlerinin temizlenmesi, ilaçlanması ve boyanmasının yanı sıra yabani otların kesimi, süpürme, cadde ve sokakların yıkanması çalışmalarını periyodik hale getiren Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını pırıl pırıl yapacaklarını söyledi.
  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda Bayram temizliği çalışmalarına yoğun bir şekilde başladıklarını anlatan Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, hem süpürme hem de yıkama işlemlerinin ilçenin tüm mahalle, cadde ve sokaklarını kapsayacağını ifade etti. Çalışmalar kapsamında ayrıca çöp konteynırlarının da temizlenerek dezenfekte edileceğini açıklayan Dedetürk, "Bayram Temizliği ile Gemlik sokakları pırıl pırıl olacak" dedi. Dedetürk, Eşref Dinçer Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Dr. Ziya Kaya Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Orhaniye Mahallesi, Yeni Mahalle ve Balık Pazarı Mahallelerinden başlayan çalışmaların, sahil bölgelerinin yanı sıra, mahalle statüsüne dönüşen köylerde de aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 16 Ağustos 2018 Perşembe