OSMANLI GELENEĞİ GEMLİK’TE YAŞATILIYOR Paylaş :

Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından, Asım Kocabıyık Camii önünde Cuma Namazı çıkışı vatandaşlara Osmanlı şerbeti ikram edildi. İkram çeşmesine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
  Halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz diye konuşan Başkan Yılmaz, Şehrimize hizmet noktasında önemli çalışmalar yürütüyoruz. Fiziki ve kültürel çalışmalarımızın yanı sıra Sosyal Belediyecilik kapsamında da hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Gemlik’imize ve vatandaşlarımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz noktasında çaba harcıyoruz. İkram Çeşmesi de bu hizmetlerimizden birisi. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Belediye olarak özel günlerde paylaşmanın hazzını yaşayarak, hem Osmanlı geleneklerimizi yaşatıyoruz hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 17 Ağustos 2018 Cuma