ZABITADAN YARDIM ELİ Paylaş :

Gemlik Küçükkumla Mahallesi Abdullah Aslan Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana gelen yangında Gemlik Belediyesi Zabıta ekipleri seferber oldu.
  Binanın 5 katında yalnız yaşayan 80 yaşındaki Cezmi Sakallıoğlu isimli vatandaşın evinin mutfak kısmından çıkan yangın sonucu evi alevler kaplayınca itfaiyeye haber verildi. Yangını haber alır almaz zabıta ekipleri hemen bölgeye giderek ilk etapta çevre güvenliği aldı. İtfaiye merdiveni ile balkon kapısından içeriye girilerek yangın söndürüldü. Yatakta yarı yanmış durumda bulunan yaşlı vatandaş, özellikle Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekiplerinin cansiperane çalışmaları neticesinde sedye ile taşınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
  Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, Gemlik ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin bu örnek davranışı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Haber Tarihi : 27 Ağustos 2018 Pazartesi