ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Paylaş :

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümü Gemlik'te de çeşitli etkinlikler ve coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtında düzenlenen ilk törende saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Kaymakam Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Buradaki programın ardından Kaymakam Gürbüz Karakuş tebrikleri makamında kabul etti.
  15 Temmuz Demokrasi Meydanında organize edilen törenlerde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerle renklenen Zafer Bayramı kutlamaları, Halk oyunları gösterileri ve Karate gösterimleriyle sona erdi.

Haber Tarihi : 30 Ağustos 2018 Perşembe