ZABITADAN VATANDAŞA KARANFİL Paylaş :

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli kapalı pazar yerinde kurulan stantta vatandaşlara karanfil, çocuklara ise kalem, şeker ve rüzgargülü dağıttı. Kent yaşamının daha düzenli olmasını sağlayan ve kolaylaştıran yerel yönetim kuruluşlarının önemli bir parçasını oluşturan zabıta ekiplerinin bu anlamlı davranışı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, çiçek dağıtımı esnasında vatandaşların göstermiş olduğu gülümser tutumun motive edici olduğunu ve kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Haber Tarihi : 5 Eylül 2018 Çarşamba