ANINDA TESPİT ANINDA MÜDAHALE Paylaş :

Gemlik Belediyesi Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde, özel eğitim almış ekipler tüm mahalle ve sokakları gezerek halkın sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.
  Bu kapsamda son olarak, Osmaniye Mahallesinde vatandaşların kapısını çalarak dilek ve şikâyetlerini dinleyen ekipler, Hüsamettin Öktem Caddesinde bulunan boş arsanın temizlenmesi için gelen talep üzerine, sorunu Temizlik İşleri Müdürlüğüne iletti. Bunun üzerine anında harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri arsada kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirerek, arsaya atılan moloz ve çöplerden bölgeyi arındırdı. Yapılan anında tespit anında müdahale vatandaşlar tarafından da takdir ile karşılandı.

Haber Tarihi : 5 Eylül 2018 Çarşamba