YILMAZ YUNANİSTAN VE ROMANYA HEYETİNİ AĞIRLADI Paylaş :

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinin ilk gününde festival heyeti Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Yunanistan ve Romanya temsilcilerinin yanı sıra 81 İl’den gelen gençlik temsilcileri katıldı.
  Tercümanlar aracılığıyla tüm yabancı konuklarla sohbet havasında iletişim kuran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli de eşlik etti. Belediye Meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Yürütme Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonunda karşılıklı hediye alışverişinde bulunuldu.

Haber Tarihi : 8 Eylül 2018 Cumartesi