ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN FESTİVAL Paylaş :

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize edilen 4.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali etkinlikleri ikinci gününde de hız kesmeden devam etti.
  15 Temmuz Demokrasi meydanın da düzenlen 2.gün programları çocuk şenliği ile başladı. Yüzlerce çocuk birbirinden eğlenceli oyunları birlikte oynadı; dans etti. Günün sonunda miniklerin mutluluğu yüzlerinden okundu. Şenlik kapsamında çocuklar, müzikli animasyonlar, halat çekme, çuval yarısı, ip atlama, deve cüce, dokuz taş, sek sek, yakartop, yumurta yarışı gibi birçok oyunu birlikte oynayarak eğlenceli saatler geçirdi.

Haber Tarihi : 9 Eylül 2018 Pazar