ŞEHİTLİK ÇİÇEKLERLE DONATILDI Paylaş :

Gemlik Belediyesi tarafından Gemlik Mezarlığında bulunan şehit kabirleri çiçeklerle donatıldı.
  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehitlik adeta çiçek bahçesine dönüştürüldü. Şehit kabirlerinde çalışma gerçekleştiren ekipler, yüzlerce çiçeği şehitlerin kabirlerine dikti. Tamamlanan çalışmalarla ile birlikte Şehitlik güzel bir görünüme kavuştu.
  Başkan Yılmaz, şehitlerimize şükran ve minnet duygularının bir ifadesi olarak şehitliklerde periyodik aralıklarla çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ülkemizin bağımsızlığı için canını veren aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan aileleri için ne yapsak azdır. Türkiye'nin birliği ve bağımsızlığı için canını veren tüm şehitlerimizi de bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Haber Tarihi : 20 Kasım 2018 Salı