Engürücük Mahalle Konağı

Sosyal Belediyecilik anlayışının bir gereği olarak, her semtin farklı, sosyo-ekonomik ve kültürel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, yerel halkın yaşam kalitesini artırmak için halkın eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal yardımlaşma hizmetlerine kadar pek çok hizmete daha hızlı, daha kolay ve kaliteli biçimde ulaşmasını sağlamak amacı ile kurulan sosyal eğitim merkezleridir.

Çok Amaçlı Salon (Mahalle sakinlerinin taziyeleri kabul edebileceği, mevlit okutabileceği, çocuklarının doğum günlerini kutlayabileceği, Sivil Toplum Kuruluşlarının konferans ve seminerler düzenleyebileceği bir salon.)

Bu hizmet birimleri kapsamında yapılan eğitim, sağlık, kültürel ve sosyal yardımlaşma hizmetlerinin tümü Gemlik halkına ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Gemlik Belediyesi © 2018 Tüm hakları saklıdır.