
Gencali Mahallesi’nde meydana gelen olayda, şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle gövdesinde daha önceden çürüme oluştuğu tespit edilen bir ağaç devrildi. Devrilen ağaç, mahallede yaşayan bir vatandaşın evinin çatısına düştü. Çatıda maddi hasar oluşurken, olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.
Olayın ardından ekiplerimiz kısa sürede olay yerine geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini alarak ağacı bulunduğu yerden kaldırdı ve çevrede oluşabilecek daha büyük tehlikelerin önüne geçildi. Hasar gören çatıyla ilgili tespit ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
Gemlik Belediye Başkanımız Şükrü Deviren de olayı haber alır almaz bölgeye giderek hem ev sahibi vatandaşa hem de mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.