1/1- İmar Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu ile Tarım Balıkçılık ve Turizm Komisyonu’nun, İlçemiz Güvenli Mahallesi, Kırsal Mahalle olarak belirlenen alanlarda değişiklik yapılması ile ilgili müşterek raporu

1/2- İmar Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu ile Tarım Balıkçılık ve Turizm Komisyonu’nun, İlçemiz Şükriye Mahallesi, Kırsal Mahalle olarak belirlenen alanlarda değişiklik yapılması ile ilgili müşterek raporu

1/3- İmar Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu ile Tarım Balıkçılık ve Turizm Komisyonu’nun, İlçemiz Hamidiyeköy Mahallesi, Kırsal Mahalle olarak belirlenen alanlarda değişiklik yapılması ile ilgili müşterek raporu

1/4- İmar Komisyonu’nun, Gemlik (Bursa) Kuzey Gelişme Alanı 1. Etap 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı plan hükümlerine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin değerlendirilmesi ile ilgili raporu.

1/5- İmar Komisyonu’nun, Engürücük ve Kurtul Mahalleleri Depolama Alanları Batı ve Kuzey Kesimi (Hisar-Engürücük Mahalleleri) 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümlerine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin değerlendirilmesi talebi ile ilgili raporu.

1/6- İmar Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu ile Tarım Balıkçılık ve Turizm Komisyonu’nun, İlçemiz Fevziye Mahallesi, Kırsal Mahalle olarak belirlenen alanlarda değişiklik yapılması ile ilgili müşterek raporu.

1/7- İmar Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu ile Tarım Balıkçılık ve Turizm Komisyonu’nun, İlçemiz Narlı Mahallesi, Kırsal Mahalle olarak belirlenen alanlarda değişiklik yapılması ile ilgili müşterek raporu.